nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Waarom een zeilende CEO geen slecht idee is voor een bedrijf

De titel “Waarom een zeilende CEO geen slecht idee is voor een bedrijf” en foto zijn afkomstig van een artikel dat Peter van Wijk in 2015 schreef.

Ik haal het hier nog eens aan want de titel en het artikel geven precies aan waarom zeilen meer is dan op een zonnige middag een rondje om de plas maken. Enerzijds zegt het veel over de kwaliteiten die je als CEO nodig hebt en anderzijds geeft het ook precies aan waarom zeilen zo fantastisch is.

Zeilen brengt je veel. Karakter, zelfkennis, nederigheid, bescheidenheid, gevoel van verantwoordelijkheid, realiteitszin. Ondoordacht gekke dingen doen leer je snel af, anders komt er een keer dat een foutje je niet meer vergeven wordt door mama natuur.

Enfin, om recht te doen aan de schrijver en deze niet te herhalen lees je het hele artikel het best op linkedin.

Peter van Wijk

Zeilers zijn jongens die snel mannen worden. In zeilpak doen ze lessen op waarmee ze het in zakenpak ver kunnen schoppen.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code