nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Gratis Raincheque

Zeilen Zonder Zorgen met extra zekerheid met de Lemsteraak LE16


Gratis Raincheque

LE16's goed weer garantie

als het echt onmogelijk is om uit te varen biedt de schipper van de LE16 jullie gratis een vervangende vaartocht aan. Zeilen Zonder Zorgen doe je met onze Gratis Raincheque Lees de voorwaarden op de achterzijde.

Nu ook met corona-dekking

z.o.z.

Gratis Raincheque

Voorwaarden 1
Wanneer geldt onze Raincheque?

  • Als u een vaartocht op de LE16 heeft geboekt en de weersomstandigheden het varen niet toelaten,
  • Als op onze bevestiging en/of factuur de Gratis Raincheque vermeld staat of als wij u die schriftelijk/per email hebben toegezegd.
  • Als u alles tijdig heeft betaald,
 

Heel soms komt het voor dat een vaartocht door overmacht op het laatste moment niet door kan gaan omdat bijvoorbeeld de weercondities het niet toelaten om te varen. Dat is heel jammer voor u en uw gasten. Daarom bieden wij in die gevallen als extra service de mogelijkheid van een “rain-cheque”. Dat wil zeggen dat u op een andere datum in het lopende seizoen alsnog aan boord van de lemsteraak LE16 kunt genieten van een spetterende zeiltocht.
De nieuwe datum spreken wij in overleg met elkaar af.

Gratis Raincheque

Voorwaarden vervolg

Zeilen Zonder Zorgen

nu ook met Corona dekking

 

z.o.z. voor de voorwaarden

Verder spreken we af.

  • de vervangende vaartocht altijd in het lopende seizoen plaatsvindt (voor vaardagen in okt. en nov. geldt voor 15 mei van het opvolgende seizoen),
  • de algemene voorwaarden van kracht blijven,
  • het alleen de schipper of aanbieder is die bepalen of de weersomstandigheden varen toelaten en of de gratis raincheque ingezet kan worden,
  • u zelf er voor zorgt dat u tijdig een nieuwe datum met ons afspreekt,
  • de raincheque niet van toepassing is op de catering. 

Onze Gratis Raincheque hebben we jaren geleden al geïntroduceerd. Het is te vergelijken met een “tegoed bon” in het geval dat het weer extreem slecht is en varen echt niet kan.
Waarom onze RainCheque gratis is? Omdat we jullie met plezier die extra service willen geven om echt te kunnen Zeilen Zonder Zorgen.

Het weer is geen doorslaggevende factor. Dat blijkt uit onderzoek en ook uit eigen ervaring. Het weer is geen doorslaggevende factor voor het succes van uw evenement. Vele gasten hopen zelfs dat het weer wat ruiger is omdat een ruige zee meer spanning oplevert, eerder verbroedert en de zeiltocht extra boeiend maakt. En toch geven wij u graag de mogelijkheid om een alternatieve datum te plannen als het weer echt tegen zit. Daarom is er onze raincheque.

Met de gratis raincheque achter de hand kun je natuurlijk juist ook in het voorjaar of najaar met een gerust hart boeken. Als het dan een keer echt hard waait en het echt niet verantwoord is om uit te varen plannen we gewoon aan andere datum.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code