nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Zakelijk Zeilen

Wat we doen

Inmiddels zijn we 20 jaar actief als organisator van zakelijke evenementen op en rond het water. Jullie kunnen daarom putten uit een scala aan nautische evenementen die reeds succesvol zijn uitgevoerd. Wegens het succes zijn reeds meermalen uitgevoerde evenementen tot standaard verheven. Deze toppers vind je terug in de lijst ‘Alle Bedrijfsuitjes’  en kun je eenvoudig online boeken of reserveren.

Persoonlijk contact is enorm belangrijk voor een geslaagd evenement. Niet alleen tijdens het evenement maar juist ook in de voorbereidingsfase. Bel dan ook direct als je vragen hebt of ideeën, gewoon even wil kennismaken, wil sparren of de planning wilt toetsen. 

We offer sailing ...

We offer sailing events & meetings for business purposes like client treatment, kick-offs, loyalty programs, CRM, product launches and more, all customized. Above these events we offer sailing trips that are tailored to individual requirements rather than one-size fits all approach. We believe that our unrivalled local knowledge, the quality of our boats, dedicated staff and personal service will ensure that you get the most from your sailing trip.

De beste bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje

Rondje Pampus

Kick-off

Eventmanagement

Als EventmanagerB2B verzorg ik nu al meer dan 15 jaar turn-key evenementen op en rond het water voor de particulier en het bedrijfsleven. Het betroffen evenementen van 6 tot 250 personen.
Onze professionele cultuur op het snijvlak van “fun & business” is de ideale setting voor  uw meetings, teambuilding, incentives, relatiedagen en bedrijfsevenement.

Turn key of?

Ongeacht de grote van het evenement nemen wij met plezier de algehele organisatie van u over. Van concept tot en met de evaluatie gaan we voor maximaal resultaat. Vanaf de 1ste gesprekken met u zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dat geldt desgewenst voor eventuele overnachtingen, transfers, promotie, tolken, print, invitation management, entertainment, beveiliging, vip-vervoer, catering, protocol, eventtraining/briefing en al die andere aandachtspunten die van belang zijn voor het succes van uw evenement.

Samenwerking

Gedurende de duur van het project houden wij u geregeld op de hoogte en, heel belangrijk, de tijdslijn in de gaten. Heeft u een eigen evenementen-team of heeft u een voorkeur voor eigen leveranciers dan werken wij met net zo veel plezier met uw team en jullie leveranciers samen. Dan is daar de dag van het evenement. Ik kijk er altijd weer naar uit want het blijft een feest om te zien hoe enthousiast jullie gasten reageren op het programma, het zeilen, elkaar, de locaties, het eten & drinken, de presentaties en de gastheer. En natuurlijk op de LE16 en de andere top schepen die zijn ingezet.

Desgewenst 100% maatwerk

Alles Top

100% Op niveau, waarbij uw zakelijke zeilevenement tot in ieder detail top wordt uitgewerkt en georganiseerd. In nauwe samenspraak met uzelf en exact volgens uw eigen wensen. Van catering op culinair niveau en entertainment tot en met de volledige fulfillment van zakelijke events op en rond het water. Wij beschikken over ruime, professionele ervaring. Die ervaring is uw garantie voor een even onberispelijk als onvergetelijk evenement. Wij adviseren u graag en goed.

Vraag een Praatstuk aan ter informatie en overleg met je team.

Geïnteresseerd geraakt?

klik hier en vraag en Praatstuk aan

Je ontvangt binnen 24 uur een Praatstuk met alle relevante informatie ter inspiratie en overleg met je team

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code