nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

De Schipper vertelt ....!

woeste verhalen over bootjes, varen & zeilen doorspekt met tips & trucs
een podcast serie van de schipper van de Lemsteraak LE16

Meest geboekt

Bedrijfsuitje

Familiedag

De podcast “De Schipper vertelt …..!! over de WIND” is de 1ste try-out van een serie podcasts van de schipper van de lemsteraak LE16.

Er volgen snel meer afleveringen want het blijkt ontzettend leuk om een podcast te maken. En al helemaal als je over varen, zeilen en bootjes kunt vertellen omdat je daar toevallig het nodige van weet. Dat zijn tenslotte de leukste onderwerpen.

Wil je ook horen wat de De Schipper vertelt over ‘bootjes’, boot- & zeil-trim, manoeuvreren & zeilen in de geest van de Strontrace, matchracen met lemsteraken, waarom lemsteraken en al die andere traditionele typisch Nederlandse zeilschepen zijn zoals zij zijn, de omgeving, de paling en al wat er gaande is op en rond het IJsselmeer, Markermeer en Wad meld je dan aan dan sturen wij je bij iedere nieuwe aflevering een link.

Stuur jouw idee of vraag

Heb je vragen of specifieke onderwerpen waar je graag meer over wilt horen stuur dan een mail naar schipper@LE16.nl . Dat wordt enorm gewaardeerd en de Schipper zal er zeker in de eerstvolgende podcast over vertellen.

Note:
De eerste podcast van “De Schipper vertelt…” is 26 februari 2022 de lucht in gegaan en gaat over de Wind.
Onwennig en onbekend als de Schipper nog is met het fenomeen podcast hoopt hij jullie in de komende afleveringen steeds enthousiaster en bekender te kunnen maken met het varen.

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code