nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Get in touch

dat is leuk

Bel gewoon.
Veel leuker om elkaar persoonlijk te spreken.

Altijd goed om per email contact te zoeken. Binnen 24 uur ontvang je een antwoord.

Ligplaats LE16:
Jachthaven FortH
Herengracht 119
Muiden

Parkeren

Muiden heeft twee grote parkeerterreinen. U kunt gratis parkeren op een parkeerterrein op circa 100 meter van de ligplaats van de lemsteraak LE16 en op een grotere parkeerplaats aan de andere kant van de Vecht op meer dan 10 minuten loopafstand.
 

Route omschrijving

Gratis parkeren 1.
Mariahoeveweg (dichtbij): Vanaf Amsterdam of Hilversum komende (A1) neemt u de afslag Muiden/Weesp. U volgt de borden Muiden/Muiderberg. Zodra u de brug over de Vecht bent gepasseerd maakt de weg na circa 200 meter een bocht naar links waarna u direct links afslaat richting Muiden/Muiderslot. Na 150 meter heeft u de parkeerplaats aan uw rechterhand. U parkeert uw auto. Lopend neemt u de loop-uitgang (t.o. de auto-ingang), loopt linksaf langs het water en steekt bij het bruggetje de weg over. U staat nu voor de ingang van FortH en ziet de boot schuin rechts voor u aan de rechterkant van de groenwal.

Gratis parkeren 2.
A1, afslag Weesp/Muiden. Langs de snelweg aan de westkant van Muiden is ook een grote parkeerplaats die ongelukkigerwijs wel wat verder van de haven ligt. U loopt verder richting Muiden centrum. U loopt de sluis over en slaat rechtsaf (Herengracht). Na 200 meter maakt de weg een s-bocht en ziet u een bruggetje. Als u op het bruggetje staat ziet u de LE16 aan uw rechterhand. Neem de ingang van FortH en loop naar het water.

 

Laat je informatie achter

en we nemen contact met je op

    Ga verder met boeking

    Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
    Scan de code