nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Onze thuishaven; café-restaurant Fort H

Onze thuishaven heeft een pracht terras op de terp met uitzicht op onze lemsteraak LE16 en de Vecht. Beter kan niet. Half in de terp verscholen ligt het restaurant FortH.
Per 1 juni hebben Onno en Nicky, de nieuwe uitbaters met verve het restaurant weer geopend.

Onno & Nicky

FortH is een unieke plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner in combinatie met een rondvaart of dagtocht met de lemsteraak LE16.

Je kunt natuurlijk ook bij hen terecht voor je verjaardag, receptie, bruiloft of ander evenement.

Het café-restaurant is gehuisvest in een historische fort, het heeft een gezellige bar, een sfeervolle serre en groot terras aan het water.  Het fort is een onderdeel van de Vesting Muiden en is gebouwd tussen 1873 – 1877. Het was omgracht en had als doel om wapens en munitie in op te slaan. Het maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam.

Sinds donderdag 30 mei hebben Onno van der Grinten & Nicky Heertjes en hun team de poort van het Fort weer geopend. Mail het restaurant rechtstreeks met info@forth.nl voor nieuws & mogelijkheden of bel naar 0294 – 261 385.

P.S. Fort H bevindt zich op loopafstand van het Muiderslot en ligt direct naast de grootste gratis parkeerplaats van Muiden.

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code