nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Onze thuishaven; café-restaurant Fort H

Onze thuishaven heeft een pracht terras op de terp met uitzicht op onze lemsteraak LE16 en de Vecht. Beter kan niet. Half in de terp verscholen ligt het restaurant FortH.
Per 1 juni hebben Onno en Nicky, de nieuwe uitbaters met verve het restaurant weer geopend.

Onno & Nicky

FortH is een unieke plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner in combinatie met een rondvaart of dagtocht met de lemsteraak LE16.

Je kunt natuurlijk ook bij hen terecht voor je verjaardag, receptie, bruiloft of ander evenement.

Het café-restaurant is gehuisvest in een historische fort, het heeft een gezellige bar, een sfeervolle serre en groot terras aan het water.  Het fort is een onderdeel van de Vesting Muiden en is gebouwd tussen 1873 – 1877. Het was omgracht en had als doel om wapens en munitie in op te slaan. Het maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam.

Sinds donderdag 30 mei hebben Onno van der Grinten & Nicky Heertjes en hun team de poort van het Fort weer geopend. Mail het restaurant rechtstreeks met info@forth.nl voor nieuws & mogelijkheden of bel naar 0294 – 261 385.

P.S. Fort H bevindt zich op loopafstand van het Muiderslot en ligt direct naast de grootste gratis parkeerplaats van Muiden.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code