nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Het bedrijf is ongekend succesvol in haar business en geeft letterlijk ruimte.

Een eclatant succes zijn de jaarlijks terugkerende zeildagen met het AllSafe-Management. De zeildagen zijn een onderdeel van een uitgebreid programma van activiteiten die Eric & André samen met hun relaties ondernemen.
De activiteiten vinden plaats van China tot de Nederlandse wateren en worden ondernomen in het kader van fundraising ter ondersteuning van hun schoolprogramma voor kinderen in derde wereld landen of juist puur en alleen om relaties bij elkaar te brengen voor een goed gesprek in een informele sfeer over zakelijke zaken maar vooral ook over de gewone zaken des levens, je interesses en plannen voor de toekomst.

Dank voor de gezellige dag mannen!! Was te gek!

AllSafe Bedankt!

Het was fantastisch!

Dick van de Berg

De Masters

in relatiemanagement geven ruimte ……….

Was erg leuke en sportieve dag die omgevlogen is. Dank voor de gastvrijheid en de goede organisatie. Nog wel beetje zeebenen ….

Martijn

 

Het concept bestaat uit een serie van dagtochten met steeds wisselende groepen.

De groepen bestaan steeds uit relaties die iets met elkaar te maken hebben waardoor er altijd interessante contacten en uitwisseling van gedachten tot stand komen.

Meer weten bel 06 51525173 of ga naar https://www.le16.nl/zakelijke-pakketten

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code