nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Stap dan aan boord op een van de ‘Meezeil-tochten’ voor een ongedwongen pure vaardag. 

Ideaal voor solo-reizigers en koppels die een dag er op uit willen. Zonder gedoe. Plain & simple.

Meezeilen kan op de dagen dat we onderweg zijn naar een ander evenement. Dus je koopt een “enkeltje”, ofwel een ticket voor een enkele reis.

We houden de kosten laag.
Tickets kosten € 25,= p/p  voor een ‘Meezeil-tocht’ van een paar uur en slechts € 35,= voor een ‘Meezeil-tocht’ van 1 dag.
Je kunt on-line boeken en betalen via een Tikkie of cash aan boord.

Op de pagina https://www.le16.nl/meezeilen vind je onderaan de pagina de lijst met ‘Meezeil-tochten’

Note: Nu vertel ik graag van alles over het zeilen dus houd je oren en ogen open en je pikt gegarandeerd een paar leuke zeil-tips op.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code