nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173
Zijn jullie de 1ste? Dan krijg jullie van de schipper de drankjes gratis aangeboden.

als jullie tenminste gezellige en vrolijke foto’s van het suppen maken die we op onze site en in de social media kunnen gebruiken. Het is voor het eerst dat we sup’s mee kunnen nemen dus we hebben nog geen foto’s van vrolijke suppers aan boord van de lemsteraak LE16.

De meest logische combinatie

Zeilen & Suppen! De meest logische combinatie voor een relaxte zomerse dag met het hele gezin of met vrienden.
We nemen de sup’s mee en gaan ergens voor anker om te zwemmen en te suppen.  Zoals altijd starten we de tocht met een palaver. Samen met de schipper kies je dan het mooiste plekje om voor anker te gaan. De eerste keus zijn de eilandjes voor Muiderberg. Je ligt daar voor anker in de luwte en je kan dan op je gemak naar een eilandje suppen.

Gevorderde supper of peddelsurfer?

Zijn jullie gevorderde suppers of peddelsurfers dan kun je een rondje Pampus of met het moederschip er naast het open water trotseren.

Je aanvraag kun je het best via het menu onder Vrije tijd/Zeilen & Suppen sturen of natuurlijk met een mailtje naar schipper@LE16.nl Je krijgt dan binnen 24 uur

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code