nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173
Laat het ons weten!
Met je eigen boot of een gehuurd zeiljacht deelnemen aan onze Wad-flottieljes is voor het hele gezin een super vakantie vol natuur, avontuur en plezier.

Het is een zeker risico want eenmaal op het Wad geweest wil je ieder jaar terug. Maar dat terzijde.
Een leuk extraatje is dat jullie door gewoon mee te doen ‘en passant’ betere zeilers worden en de volgende zeiltocht met meer vertrouwen van wal steken.

Onze Wad-flottielje-weken varen we natuurlijk precies in de zomervakantie. Op de site staan de data vermeld. De weken vanaf vrijdag 28 juli en 4 augustus vanaf 17:00 uur tot respectievelijk 4 en 11 augustus 17:00 uur staan vast. Er kunnen per week maximaal 10 schepen meevaren.
Laat ons weten welke week je met je gezin op pad wil en mail de schipper. Mochten jullie een andere week willen varen stuur dan toch even een mailtje. Wie weet lukt het om dan een vloot bij elkaar te krijgen.

De flottieljeleider is Olaf die met zijn lemsteraak LE16 de vloot begeleidt. Hij geeft je gevraagd en ongevraagd tips & trucs die handig van pas komen Lees meer …….

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code