nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Last Minute & Vroeg Boeking voordelen alleen in november

Last minute & Vroeg Boeking voordelen tegelijkertijd? Het kan alleen in november!

Maak nog deze maand een leuke zeiltocht op het Markermeer. Nu is het water nog warm en de gemiddelde temperatuur rond de 10 – 12 graden. Dus met een dikke trui en winddichte jas is het heerlijk zeilen.
Tot eind november blijft de Lemsteraak LE16 nog zeilklaar voor jullie liggen. Daarna worden de zeilen geborgen en gaat de boot in een diepe winterslaap.

Hoe ziet zo’n novemberdag eruit?
We beginnen de dag met een warm benedendeks palaver. Warm want de boot is voorzien van centrale verwarming en de warme koffie met slagroom en een Muider schipperbitter doen de rest.

Vast onderdeel van het palaver is ook het nautisch overleg. Wat verwachten we aan wind en golven en halen we Volendam of zeilen we een groot rondje Pampus.

En dan steken we van wal. We laten ons in de Grote Zeesluis schutten en varen langs het Muiderslot, hijsen de zeilen en dan is er ineens de rust die je alleen op een zeilboot ervaart; we zijn onderweg.
Rond een uur of 4 zorgen we dat we weer in de haven zijn, ruimen de zeilerij snel op en dan snel benedendeks voor een gezellig en warme after sail.

Boek en betaal alleen als we kunnen uitvaren!

De kleine lettertjes;
– deze last minute boeking voordelen gelden alleen voor de maand november 2023.
– hele dag inclusief afkoop drank Euro 1.050,=
– je betaalt alleen als er wordt uitgevaren

Het is als ik dit schrijf immers 1 november 2023 en de 1ste storm heeft zich afgelopen donderdag gemeld. Zoals altijd wordt die ongetwijfeld gevolgd door nog een fors aantal mooie dagen maar het is wel prettig dat je nu onbezorgd de optie ‘mooi weer’ kunt boeken.
Deze optie houdt in dat je alleen hoeft te betalen als er wordt gevaren en geldt alleen voor de Last Minute november zeildagen.

November Vroeg Boeking voordeel.

Boek nu direct een dag of middag in 2024 en bespaar op de catering. De drankjes aan boord krijg je gratis. Dat is mooi meegenomen want daarmee bespaar je toch al gauw € 300,= op de catering.
Het aanbod geldt alleen als je voor 17 december 2023 boekt.

Enfin boek nu en je hebt een spetterende zeildag voor de boeg.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code