nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Versoepeling van de regels voor de chartervaart biedt weer ruimte om met gasten aan boord te varen.
Het varen zelf is niet gebonden aan regels maar als de schipper voor de catering aan boord zorg draagt dan gelden er regels.

De tijdslimiet van 22:00 uur is voor ons geen probleem; de lemsteraak LE16 vaart immers dagtochten die tegen zessen meestal zijn afgelopen. De belangrijkste beperking voor de catering aan boord dat iedereen boven de 13 jaar een coronatoegangsbewijs dient te tonen alsmede een identiteitsbewijs.
Het coronatoegangsbewijs kan bestaan uit een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of (negatief) testbewijs.
Benedendeks geldt ook dat je een mondkapje moet dragen bij verplaatsingen.

Enfin, wij gaan er van uit dat in april/mei als het vaarseizoen echt los barst ook de laatste beperkingen versoepelt zullen zijn.
Boek je de Lemsteraak LE16 dan krijg je een gratis raincheque met corona-dekking

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code