nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

De vogels hoor je weer fluiten, de lente is in aantocht en dan krijg je onherroepelijk ‘Waddenkriebels’.
Natuurlijk staan onze Waddenflottieljes in juli augustus weer rood omlijnd in de agenda maar ……. wat kom ik ineens tegen; dwaalfilmwadden.nl . Een pracht site met allerlei filmpjes over het wad.

Met prachtige beelden en uitleg van de flora en fauna maar ook de diverse locaties. Van korte, 2 minuten lange, tot langere filmpjes van 10 minuten.
Wil je beelden en uitleg over de krab, jonge duinen, het getij, hoogwatervluchtplaatsen je vind het in de uitgebreide lijst met onderwerpen. Idem dito  voor de locaties en als extraatje de videotours.

Dus als je wilt weten waarom wij altijd zo enthousiast zijn over het Wad dan moet je beslist naar www.dwaalfilmwadden.nl 

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code