nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173
Last minute Meezeilen!
Maak er gebruik van

Heel veel zon en hoge temperaturen.
Wij zeilen met de Lemsteraak LE16 via Lemmer naar het Wad.
Je kunt nog mee.

Ik laat elke dag via onze Facebookpagina /LemsteraakLE16 en onze site, pagina https://www.le16.nl/meezeilen weten waar we de volgende dag(en) naar toe gaan.
Bel mij of boek 24/7 online en laat weten waar je aan boord stapt en hoeveel dagen je opstapt.

Ter info: Op het Wad is het heerlijk koel.

Gewoon doen.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code