nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Het Paasweekeinde valt vroeg en is voor velen de start van het zomerseizoen. Zo ook voor de lemmeraak LE16 en Pampus Eiland.
Pampus opent haar poorten op Goede Vrijdag. Het is er tijdens het Paasweekeinde extra leuk vertoeven omdat zij op zondag en maandag o.a. een Paasbrunch serveren tussen 12:00 en 13:00 uur, de kinderen paaseieren kunnen zoeken en er nog veel meer te beleven is.

Paas Rondvaart Lemmeraak LE16.

De Lemmeraak LE16 vindt Pampus eiland erg de moeite waard en heeft een prachtige Paas rondvaart voor jong & oud met een uniek extra en gratis aanbod. Zij zet je af op Pampus en pikt je circa twee uur later weer op!

Juist de combinatie van het zeilen met de lemsteraak langs de eilandjes voor Muiderberg en even kunnen ruiken aan het nog open Markermeer en dan de history en Paasfun op Pampus maakt deze Paasdag een hele bijzondere.

Als je op Pampus wilt worden afgezet kun je naar eigen inzicht het Fort verkennen en kunnen de kinderen in het fort eieren zoeken. Je kan ook genieten van hun Paas brunch. Genoeg te doen dus. (Let op! Pampus rekent natuurlijk kosten en de lunch moet vooraf gereserveerd)

Alleen even zeilen en uitwaaien?

Wil je alleen mee om gezellig aan boord te zijn, een paar uurtjes te varen en even uit te waaien dan vaar je gewoon mee terug als we de Pampus liefhebbers hebben afgezet.

De Lemmeraak LE16 zeilt je naar en van Pampus. Hoe? Lees meer ….

Reserveren

Dat doe je hier ….https://www.le16.nl/tour/rondvaarten-met-pasen/

Let op! Wil je gebruik maken van de Paas brunch op Pampus dan zullen we je voor 3 april bij Pampus moeten aanmelden. En vol is vol.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code