nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

‘Ons’ FortH wordt blikvanger Muiden

Rijd je van de zuidzijde Muiden binnen dan zag je pal voor de brug van het Keetpoortsluisje aan je linkerhand een grote groene berg en de ingang van FortH? Niets verraadde wat er achter lag. Ja je zag nog net een pracht van een lemsteraak liggen maar dat was het wel.

Dat gaat veranderen.

De lemsteraak ligt er nog steeds maar de munitie-opslagkamers van de Stelling van Amsterdam worden weer in volle glorie zichtbaar en ernaast zal in de komende maanden het nieuwe restaurant van Sacha & Marc, bekend van “Rust Wat” in Blaricum verrijzen. Voor de zomer moet het klaar zijn.
Enfin, lees het in de Gooi & Eemlander 

Wij, de schippers, zijn er blij mee en wensen Sacha & Marc heel veel succes.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code