nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Kun jij je ei kwijt aan boord van de LE16?

Je raadt het al dit is een Paas-zeiltocht voor de familie. Voor als je iets speciaals wilt op een van beide Paasdagen.

Natuurlijk gaan we zeilen en is er iets lekkers voor onderweg, met een Paas-tintje dat spreekt voor zich
en
komen jullie met kinderen dan kunnen we een stop maken op een eilandje voor Muiderberg om eieren te zoeken. Wij zorgen voor de eieren.

Enfin, je kunt kiezen uit een ochtend, middag of dag-programma. En heb je zelf leuke ideeen of wensen dan passen we ons programma met plezier aan.

Boek hier

Note: 
Het Paas-weekeinde wordt het vast prachtig zeilweer en toch zetten wij onze gratis Raincheque in voor als het echt ongezellig weer is.

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code