nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Meezeilen met een flottielje; Daar heb je wat aan.
Leer van een ervaren schipper en elkaar en zeil met je eigen boot mee met het flottielje dat 24 juli vanuit Lemmer vertrekt.

Gezellig & leuk voor de hele familie.

Ieder ochtend legt de flottieljeleider de route uit die jullie samen met hem bepalen. Hij wijst jullie waar je op moet letten en verteld je ‘en passant’ ’s avonds bij het napraten de tips & trucs van het manoeuvreren, zeilen, sluispassages, varen op het Wad met het tij en meer.

Gevaren wordt op het IJsselmeer en Wad; De twee mooiste wateren in Europa!

Lees meer …..

Inschrijven kan via:
https://www.tubber.com/nl/flotillas/nederland/
of 
bel rechtstreeks met de flottielje-leider Olaf, schipper van de lemsteraak LE16 op telefoonnummer  06 51525173

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code