nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Prachtige beelden vanuit een drone van de Lemsteraak LE16 en de eilanden aan de zuidkant van het Markermeer nabij Muiden en Amsterdam.
” De middellandse zee is er niets bij “

Zo ziet een dag Zeilen Zonder Zorgen er in al zijn eenvoud uit.

Zet wel het geluid aan want de schipper vertelt op een vraag nog het e.e.a. over de vissermannen en het zeilen. De vraag werd natuurlijk net op een moment gesteld dat er even extra opgelet moest worden en dat is te merken maar dat terzijde. Enfin, de beelden zijn er niet minder van geworden. 

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code