nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173
Geweldig nieuws! We mogen vanaf 1 juni weer varen. 

Onder voorwaarden dat dan weer wel. Om die reden hebben wij er voor gekozen om in juni enkele dagtochten  beschikbaar te stellen die je vooralsnog alleen per gezin kunt boeken.
Vanaf augustus varen we weer met groepen.

Voor vind je voor het gezin hier de mooiste dagtochten  . Als je boekt nemen wij eerst persoonlijk contact op om e.e.a. af te stemmen vanwege de maatregelen en richtlijnen rond het corona-virus alvorens de boeking te bevestigen.

Zonder Risico reserveren, boeken of aanvragen sturen doe je met onze gratis Raincheque.
Deze is nu uitgebreid met een gratis corona-dekking en geldt dit jaar (2020) voor alle boekingen.

Enfin we kunnen er op dit moment nog niet volop op uit. Hoe graag wij dat ook zouden doen. Hopelijk zal het tij snel keren. We blijven alert.

Voor nu wensen wij u een goede gezondheid en hopen op een snel herstel.

Met vriendelijke groet

De schipper

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code