nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Vlak voor Muiden tussen Pampus eiland en de Hollandse Brug wordt vanuit Marina Muiderzand de hele week de Dutch Water Week gehouden. Er is heel veel te beleven op het water zo staat in alle aankondigingen.

Misschien is het een leuk idee om met de hele familie of vrienden een rondvaart vanuit Muiden te maken en langs de wedstrijdvelden te varen.
We kunnen jullie ook afzetten op Pampus.
Enfin jullie weten ons te vinden.

De Dutch Water Week is van 27 mei tot 5 juni 2022
Zie:

www.dutchwaterweek.com 
https://www.pampus.nl/proef-pampus

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code