nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Zomaar een toevallige ontmoeting met Appie. We hebben wat herinneringen opgehaald want hij zeilde met de Strontrace mee en wist zich die nacht nog precies te herinneren.
Reid, de bedenker en initiatiefnemer van de Strontrace was een en al duurzaamheid en stond pal voor het oude ambacht van de schipper. Enfin de rest is geschiedenis maar nog steeds profiteer ik dagelijks van de vaardigheden die we met de Strontrace hebben opgedaan.

Geniet mee en luister naar dit deel. Een volgende met meer informatie over de Strontrace in 2022 en veel tips & trucs over de specifieke manoeuvres volgt later.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code