nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Ieder jaar weer presenteren de schippers van Muiden 2e Paasdag tijdens Vlaggetjesdag met trots hun schepen.

Er is muziek een markt en veel gezelligheid.


Paas-tip

Als je het feestgedruis gaat opzoeken loop je het best eerst even langs de Lemsteraak LE16.

Je vind haar heel gemakkelijk. Loop van de gemeentelijke parkeerplaats naar de ophaalbrug en ga daar de ingang van FortH in. Je ziet de Lemsteraak LE16 direct liggen.

De schipper is aan boord en vertelt je met plezier over al die prachtige schepen. Waarvoor zij gebruikt werden en waarom het zo fantastisch is om juist met de Lemmeraak LE16, een klipper of een tjalk te varen.

Ben je enthousiast geraakt dan kun je ook een ticket kopen voor een vaartocht met de Lemmeraak LE16 langs de klippers en tjalken, het Muiderslot, de Groene Draeck en het eiland Pampus. 

Vaartocht

Duur: maximaal 2 uur. 
Afvaarten:

11:00 uur
13:15 uur
15:30 uur

Vlaggetjesdag-Ticket € 15,= p/p

Note: de tijden zijn een indicatie vanwege de drukte bij de passage van de Groote Zeesluis.

LE16 Exclusief

Wil je de Lemsteraak LE16 helemaal exclusief voor jou en je vrienden/familie reserveren ga dan naar https://www.le16.nl/tour/pasen-zeiltocht en boek exclusief

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code