nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

De Kroon op jullie Koningsdag.
Als je de hele ochtend al in touw bent met de kinderen wil je de dag immers ook koninklijk afronden.

Je rent je’s ochtends rot om op tijd de verkoopspulletjes klaar te zetten want de kinderen willen met hun echte Hollandse handelsgeest op Koningsdag natuurlijk wel hun slag slaan.

’s Middags keert de rust in het dorp weer als de kraampjes zijn opgeruimd en de garages weer vol met verkoopspulletjes staan. Als ouder wil je dan toch graag nog even uit kunnen uitwaaien en een drankje in de zon kunnen drinken.

De kroon op jullie Koningsdag is het moment dat jullie met de hele familie naar Muiden te rijden om in te schepen aan boord van de Lemsteraak LE16. Gewoon om een paar uurtjes even op het water te zijn. Met iets lekkers en het ruisen van de wind in de zeilen te horen.

Boek nu

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code