nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

We kunnen weer naar Pampus-eiland! Het eiland gaat weer open vanaf zaterdag 6 juni a.s. Vooralsnog in de maand juni alleen in de weekends.

Vanaf dinsdag 7 juli is het eiland weer geopend van dinsdag t/m zondag tussen 10.30 en 17.00 uur. In de periode tussen 1 juni en 7 juli, zal op doordeweekse dagen (m.u.v. maandagen) de horeca wel beperkt geopend zijn, op deze dagen vaart de veerdienst niet en is het fort gesloten. De LE16 vaart dan desgewenst wel. Zie Tour/rondje-pampus/ 

Omdat niet alle vrijwilligers op Pampus mogen werken en zij zich uiteraard houden aan de richtlijnen van het RIVM, komen de reguliere- en privérondleidingen tot nader order te vervallen. Gelukkig is er op genoeg te zien en ontdekken op eigen gelegenheid én binnen de anderhalve meterregels! Denk hierbij aan de multimediale exposities, de verschillende speurtochten voor kinderen, de fototentoonstelling ‘Forten van Boven’ en de zogenaamde eyeopeners. 

Op Pampus zijn routekaarten met de nodige informatie beschikbaar. Om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen zijn er vaste tijdsblokken.

Pampus hanteert het protocol opgesteld door de Museumvereniging. De belangrijkste regels voor bezoekers zijn:

  • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn
  • Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen gezelschap.
  • Volg altijd de hygiëne maatregelen
  • Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van Pampus

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code