nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Reserveer Nu. Betaal Later.

Reserveer Nu. Betaal Later.
Daar heb je echt wat aan in deze nog steeds ietwat onzekere tijden. Want wat mag in de zomer wel en wat mag niet?
We willen wat graag in de zomer echt varen, genieten van het water, de wind en het gezelschap.
De voorpret is er al en die willen we niet bederven.

Neem dan geen risico. Reserveer nu en betaal de reissom pas vlak voor afvaart als je zeker weet dat de zeiltocht door kan gaan.

Gratis Raincheque

En onze Raincheque krijg je er gratis bij. Dat is pas echt Zeilen Zonder Zorgen.
Reserveer Nu

De reserveringskosten zijn slechts € 95,=

Waarom we dit doen?

De vraag naar reizen in Nederland zou in de zomer van 2021 zo maar eens erg groot kunnen zijn want iedereen wil er op uit. De corona-perikelen zijn nog niet voorbij en wat de regering tegen die tijd aan regel-geving hanteert is niet te voorspellen.
Één ding is zeker, na ruim een jaar ons rond het huis te hebben vermaakt willen wij allemaal de komende lente en zomer er echt op uit.

Loop geen risico!

Met ons aanbod ben je er in ieder geval van verzekerd dat als de regel-geving ons het toelaat jij jouw zeiltocht op jouw dag kunt maken. En dat door slechts € 95,= aan te betalen.

Het aanbod geldt alleen voor alle zeiltochten met de lemsteraak LE16.
Wil je aanmonsteren voor een mini-cruise met de LE16 laat het ons vrijblijvend weten dan checken wij of wij jou een zelfde risicoloos aanbod kunnen doen.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code