nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Vakantie doe je bij uitstek in eigen land op het water | Wadflottielje

Wadflottielje met eigen boot of gehuurd zeiljacht.
Velen kiezen er voor om met het gezin een zeilboot in Nederland te huren want er gaat niets boven een vaartocht in ons eigen water-landje en het is corona technisch veilig. Je bent immers op het water in de frisse buitenlucht en je hoeft niet opgepropt in een vliegtuig naar je bestemming. Bovendien weet je zeker dat je ten alle tijde eenvoudig weer thuis kan komen.

De lemsteraak LE16 vaart als flottieljeleider deze zomer weer vanuit Lemmer richting Waddenzee. Je kunt je bij het Wadflottielje aansluiten met je eigen zeiljacht of een gehuurd zeiljacht.

Dus wil je toch met een eigen zeiljacht of met een gehuurd zeiljacht op pad en zoek je de gezelligheid en ervaring van medezeilers dan is het Wad-flottielje een uitkomst.

Tijdens de grote vakantie vaart de lemsteraak LE16 als flottieljeleider wekelijks vanuit Lemmer richting Waddenzee met in zijn kielzog zeiljachten van 9,60 tot 14 meter lang. Een aanrader!

Ieder ochtend houden we een palaver waar je alle relevante nautische informatie, te verwachten golven & wind e.d. van de schipper van de LE16 krijgt. De zeiltocht van die dag wordt met jullie volledig doorgenomen en je krijgt desgewenst tips & trucs.
Zo ga je altijd goed voorbereid op pad.
Je vaart op met gelijkgestemde zeilers maar in de havens ben je vrij om je eigen programma te volgen. De vaak jonge bemanningsleden zoeken elkaar op om te zwemmen of …….

Weinig ervaring! Zeil met eigen boot mee met het Wad-Flottielje

Wad-Flottielje, Huur een zeiljacht en vaar mee

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code