nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Velen van jullie gaan er met jullie zeilvakantie met een gehuurd jacht op uit. Fantastisch maar als je twijfelt of je wel voldoende zeilervaring hebt helpt het als je voor afvaart een Opfris cursus volgt. Ga 1 dag op pad met een ervaren schipper. Dat geeft je beslist een goed gevoel en de zekerheid dat je in ieder geval de basis in de vingers hebt. Bovendien kun je jouw bemanning met een gerust gevoel rustig aansturen en dat maakt alle verschil.
1 Dag kan genoeg zijn en zo niet dan stemmen we het vervolg daar en dan met elkaar af. 

Leer van Whitbread & Strontrace zeilers

Ben de Ruyter met zijn zeiljacht en de schipper van de LE16 met zijn lemsteraak gaan die Opfris cursussen geven. 
Het idee is om niet de standaard zeilles te geven maar verder te bouwen op reeds aanwezige kennis en vaardigheden. Jullie specifieke vragen en wensen zijn dan ook het uitgangspunt voor de invulling van die dag. 

Natuurlijk komen de basis-manoeuvres automatisch ook aan bod maar als blijkt dat je die kent gaan we direct verder en de diepte in.
Dat kan want Ben is met zijn ervaring (Whitbread Round the World) en Olaf met die als Strontraceschipper en houder van het groot vaarbewijs zijn niet snel overvraagd.

Neem het gezin mee !
Neem je partner en kinderen (ouder dan 10jaar) mee. Wij helpen je de taakverdeling te maken en als gezin de manoeuvres te maken. Veilig en Goed. Tenslotte is dat een van de charmes van het zeilen dat je met elkaar de boot vaart en op elkaar let. Gegarandeerd dat je daar tijdens de zeilvakantie ongelooflijk veel plezier van hebt.

Enfin, lees meer ….

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code