nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Prachtige beelden LE16 tijdens Muider Hardzeildagen

Wat een geluk hebben wij gehad. Ben de Ruyter is ons tijdens de Muider Hardzeildagen gevolgd en hield met zijn jacht ons zowaar bij*. Hij bleek een cameraman aan boord te hebben die prachtige beelden heeft gemaakt van de Lemsteraak LE16.

Bart Vuijk is de cameraman die de video heeft gemaakt.

Buiten beelden van de Lemsteraak LE16 zie je beelden van de BU99 en de botter AM1

Ben de Ruyter vaart met een Doug Peterson ontwerp. Een razendsnel schip. Ben zelf heeft de Whitbread Round the World gevaren dus u begrijpt het al; Ben had er niet zoveel heel veel moeite mee om de vloot bij te houden.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code