nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Prachtige beelden LE16 tijdens Muider Hardzeildagen

Wat een geluk hebben wij gehad. Ben de Ruyter is ons tijdens de Muider Hardzeildagen gevolgd en hield met zijn jacht ons zowaar bij*. Hij bleek een cameraman aan boord te hebben die prachtige beelden heeft gemaakt van de Lemsteraak LE16.

Bart Vuijk is de cameraman die de video heeft gemaakt.

Buiten beelden van de Lemsteraak LE16 zie je beelden van de BU99 en de botter AM1

Ben de Ruyter vaart met een Doug Peterson ontwerp. Een razendsnel schip. Ben zelf heeft de Whitbread Round the World gevaren dus u begrijpt het al; Ben had er niet zoveel heel veel moeite mee om de vloot bij te houden.

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code