nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Livestream Muiderhardzeildagen

Beste Hardzeilers,

Ondanks dat de fysieke hardzeildagen niet doorgaan, is er wél een uitzending van de rapportage “35 Jaar Muider Hardzeildagen” op Youtube en aansluitend een online pubquiz. Ontzettend veel leuke beelden en vermaak omtrent Muiden, onze charters, de hardzeildagen en wat al niet meer.

 

Meekijken en meedoen is voor iedereen, dus stuur dit bericht door naar je crew!

 

Kijk de livestream mee op smartphone, laptop, computer of TV! Na de film zie je de instructies om mee te doen met de pubquiz. Het leukste is om per persoon mee te spelen op een eigen telefoon, tablet of pc, met de Youtube nog aan op een ander apparaat. Zo zie je de (high)scores van jezelf en andere spelers!

Om mee te doen aan de quiz ga je naar de website zoals hieronder vermeld, en vul je de cijfercode in die op het scherm in Youtube staat. Dan even wachten tot iedereen er is en om 21:15 start de quiz. Deze is op eigen tempo te maken, maar om 22:30 stopt deze.

 
Zaterdag 24 oktober
20:00 Start livestream Youtube
20:30 Start DVD (30 minuten)
21:00 Inloggen pubquiz
21:15 Start pubquiz
22:30 Einde

 

Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCfPMj1_0owbuFXEUEzEYcQg
Website voor pubquiz: https://quizizz.com/pro/join
Facebook event: https://fb.me/e/7djn9zAYc

Met vriendelijke groet, 
De organisatie Muider Hardzeildagen.

Je hoeft geen account aan te maken om mee te kunnen spelen met de pubquiz.
De code om in te loggen bij de pubquiz wordt na afloop van de DVD weergegeven op Youtube, deze is nu nog niet bekend.

De Muiderhardzeildagen sluit traditie-getrouw het seizoen af maar deze keer in corona-sfeer. Duimen dat het volgend jaar weer als vanouds kan worden gevaren.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code