nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

2020 alweer

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat 2020 nationaal en zelfs internationaal in het teken staat van het klimaat en onze behoefte aan natuur. De kranten staan er bol van en iedereen in ons kikkerlandje voelt aan den lijve, in de portemonnaie, in mobiliteit, werkzaamheden en qua uitzicht dat er iets gaande is. Je kan er zomaar moe en gedeprimeerd door raken. Je durft niet meer in de auto te stappen of te vliegen.

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

Oud Hollands gezegde

Want wisten jullie dat je geen klimaatschaamte of schuldgevoel krijgt als je een zeiltocht met de lemsteraak LE16 maakt! Dat zo’n zeiltocht over het Markermeer, het IJsselmeer of op de Waddenzee qua natuur en klimaat een geweldige belevenis is!
Dat je weer voelt dat je mag en kan  ademhalen en dat de ruimte om je heen je een ongekend gevoel van vrijheid geeft.
Geen auto in de verre omtrek en gelukkig nog steeds heel veel vergezichten. 
Het geluid van de wind en het water, de warmte van de zon, de vogels en zeehonden en dat allemaal in de wetenschap dat je vaart op de wind zonder het milieu ook maar enigszins te belasten.

Enfin een betere manier om weer balans in je leven te brengen, even legaal niets doen of gewoon plezier met elkaar te hebben en nieuwe energie te krijgen is er niet. Monster maar eens aan voor een van de nieuwe zeiltochten vanuit Edam naar de Markerwadden of maak een 2 of 3-daagse mini-cruise naar West Terschelling of vaar mee met een Rondje Pampus, een dagtocht vanuit, ja zeg het maar of een van de andere zeiltochten die je kan vinden onder het menu Vrije Tijd of Zakelijk Zeilen en je zult zien; Het is geweldige ervaring die smaakt naar meer.

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code