nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

STO Garantiefonds

De aanbieders van meerdaagse (zeil-)reizen zoals mini-cruise, city-trips, vakantie tochten moeten vanwege de nieuw wetgeving op pakketreizen jullie als klant extra financiële zekerheid bieden.
Daarvoor is in 2013 het STO Garantiefonds speciaal opgericht. De BBZ (de belangenvereniging van beroepszeilschippers) heeft daartoe veel inspanning getoond.
Het STO Garantiefonds is een van de 4 garantiefondsen die zijn geaccrediteerd door de overheid.

Heb je een zeiltocht geboekt die onder deze wetgeving valt dan ontvang je van ons binnenkort per definitie een factuur met de betaalgegevens van de derden-geld rekening account die wij bij het STO Garantiefonds onder zullen brengen. Zodra onze inschrijving compleet en geaccepteerd is ontvang je bericht.

Alle andere betalingen ontvangen wij zoals gebruikelijk graag rechtstreeks op onze bankrekening.

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code