nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Meezeilen met de LE16

Zeilen Zonder Zorgen doe je door simpelweg een keer met de LE16 mee te zeilen. Iets voor de echte zeilenthousiastelingen want als je meezeilt ben je in de ogen van de schipper gewoon een bemanningslid. Meezeilen moet je dus. Prima denk je bij jezelf want daar kom ik nou net voor.

Meezeilen is altijd leuk. Of je een expert bent of gewoon kennis wil maken met een platbodem, je pikt en passant de kneepjes van het zeilen en varen met een traditionele lemsteraak op. Iedereen is van harte welkom.

Op deze pagina vind je de Meezeil dagen en tochten. Het karakter van de tochten verschilt. Het kan een overvaart zijn omdat we elders geboekt zijn of gewoon omdat we lekker willen zeilen en een extra handje aan boord veel gezelliger en ja ook wel erg makkelijk is. Overigens gaan we als Flottieljeleider zevendaagse tocht(en) het Wad op en dan kan het zo maar zijn dat we aan boord enkele plaatsen vrij hebben voor opstappers. We kondigen het in de nieuwsbrief en op deze pagina aan.

Het kan zijn dat Meezeil tochten die ruim van te voren aangekondigd worden nog niet voorzien van de exacte vertrekdatum en tijd. Schroom dan niet even te mailen of te bellen. Check regelmatig deze pagina want het kan zijn dat we pas op het laatste moment een tocht aankondigen

 

Top!

Meezeilen met de lemsteraak LE16

1 of 2 dagen
Beschikbaar: Juni t/m Oktober
Diverse havens a/h IJsselmeer, Wad, Markermeer
Diverse havens a/h IJsselmeer, Wad, Markermeer

De Schipper (van de Lemsteraak LE16) vertelt is een reeks podcasts over allerlei onderwerpen die iets met varen of zeilen op de Nederlandse wateren te maken hebben.
En passant pik je tips & trucs op over het zeilen en varen of waar je op moet letten als je bijvoorbeeld bepaalde havens aanloopt.
Enfin, hopelijk luisteren jullie met veel plezier en helpt het jullie om met nog meer plezier met jullie eigen boot er op uit te gaan. Laat het mij weten en schroom niet de Schipper vragen te stellen.
Je krijgt rechtstreeks antwoord en natuurlijk zal de schipper daar in de eerst volgende podcast met plezier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code