nlHulp nodig? +31 (0)6 51525173

Meezeilen met de LE16

voor singles & individuele zeilers

Zeilen Zonder Zorgen doe je door simpelweg een keer met de LE16 mee te zeilen. Iets voor de echte zeilenthousiastelingen want als je meezeilt ben je in de ogen van de schipper gewoon een bemanningslid. Meezeilen moet je dus. Prima denk je bij jezelf want daar kom ik nou net voor.

Meezeilen is altijd leuk. Of je een expert bent of gewoon kennis wil maken met een platbodem, je pikt en passant de kneepjes van het zeilen en varen met een traditionele lemsteraak op. Iedereen is van harte welkom.

Op deze pagina vind je de Meezeil dagen en tochten. Het karakter van de tochten verschilt. Het kan een overvaart zijn omdat we elders geboekt zijn of gewoon omdat we lekker willen zeilen en een extra handje aan boord veel gezelliger en ja ook wel erg makkelijk is. Overigens gaan we als Flottieljeleider zevendaagse tocht(en) het Wad op en dan kan het zo maar zijn dat we aan boord enkele plaatsen vrij hebben voor opstappers. We kondigen het in de nieuwsbrief en op deze pagina aan.

Het kan zijn dat Meezeil tochten die ruim van te voren aangekondigd worden nog niet voorzien van de exacte vertrekdatum en tijd. Schroom dan niet even te mailen of te bellen. Check regelmatig deze pagina want het kan zijn dat we pas op het laatste moment een tocht aankondigen

 

incl. ontvangst met koffie en lunch

Dagtocht – Puur Zeilplezier

1 dag
Beschikbaar: 16 april - 16 november
Muiden
Muiden
Vanaf€ 123€ 110
(1 Review)
View Details
Opstappers; Solo of koppels!

Meezeilen op ’t Wad aan boord van flottielje-leider.

7 dagen
Beschikbaar: 24 - 31 juli 2020
Lemmer
Lemmer
Vanaf€ 495
0
View Details
Mooie lange dagtocht

Meezeilen: Muiden – Lemmer

1 dag
Beschikbaar: 23 juli 2020
Muiden
Lemmer
Vanaf€ 35
0
View Details