nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

24/7 Boeken en betalen

Zo werkt het ....

24/7 online Boeken en Betalen voor zeiltochten met de lemsteraak LE16

Boeken & Reserveren

Boeken en reserveren van zeiltochten en evenementen kun je 24/7 online doen via de Boekings en Aanvraag module.  Heb je andere ideeën en wensen of wil je liever persoonlijk contact bel gerust . Een email sturen kan ook.

Betaling

Op dit moment geven wij er de voorkeur aan om je een factuur te zenden. Je kunt de betaling dan op de gebruikelijke wijze via een banktransfer over maken.

(Scroll-down voor informatie)

 

offline betaling

Betaling na ontvangst factuur

Klik op de blauwe button “Book and Pay later”. Je ontvangt na je boeking/reservering een email op het opgegeven email-adres met een “Factuur en tevens Bevestiging”. Deze “Factuur en Bevestiging” bevat de gebruikelijke bankgegevens en alle boekingsgegevens.    

Nadat op de knop ‘Boek en betaal later’ is geklikt kun je alle transactie details in je account terugvinden.

 

“Submit A Payment Receipt”

Je hoeft deze functie niet te gebruiken. Een simpele email is voldoende om ons te laten weten dat er is betaald.
Wij controleren zelf of de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Zodra wij de betaling hebben ontvangen laten wij je dat weten.

Mocht je binnen 4 dagen na betaling van ons geen reactie hebben ontvangen laat het ons dan weten. Mogelijk is er iets misgegaan.

Wil je meer weten over 24/7 online Boeken en betalen voor zeiltochten met de lemsteraak LE16 dan kun je altijd bellen of een email sturen.

Ga verder met boeking

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code