nlAdvies nodig? +31 (0)6 51525173

Beste Mensen

Een nieuw seizoen met heel veel nieuw aanbod en een spikslinter nieuwe site www.LE16.nl

Leuke arrangementen, goede deals, mooie zeiltochten, vakantietrips en zakelijke events en de toppers die zich de afgelopen jaren hebben bewezen, je vind het allemaal op de nieuwe site.

Weetje:
40% van onze vaartochten betreffen zakelijke evenementen en bedrijfsuitjes,
40% betreffen tochten voor de particulier in zijn vrije tijd. 
20% betreffen andere tochten

Er zijn steeds meer reizigers die alleen reizen dus hebben we juist voor de individuele reizigers meer mogelijkheden gecreëerd om ook een plaats aan boord van de Lemsteraak LE16 te kunnen reserveren.

24/7 Online boeken en aanvragen versturen kan op de nieuwe site ook. Toch handig als je ’s avonds of ’s ochtends vroeg even aan het wegdromen bent over mooie zeiltochten.

We gaan jullie de komende weken regelmatig op de hoogte houden.

Podcasts; De Schipper vertelt ....!

De 1ste try-out van onze podcast-serie "De Schipper vertelt ....!" is 26 februari 2022 gepubliceerd. Het smaakte naar meer. De Schipper vertelt over het zeilen en varen doorspekt met anekdotes en tips & trucs. Hopelijk beleven jullie als luisteraars er net zo veel plezier aan. Laat het mij weten.

Aanmelden

Bloggersbank Nieuws

De nieuwsbrief van de Lemsteraak LE16 & haar schipper.

Met informatie over Zakelijk Zeilen of Zeilen Zonder Zorgen in je vrije tijd.
Berichten, verhalen en nieuws dat iets te maken heeft met het schip, het vaarwater, zeilen, jullie de opstappers en meer.

Het zou fantastisch zijn als jullie vragen of suggesties hebben voor een artikel. Misschien willen jullie zelfs zelf iets schrijven. Laat het weten of maak een account aan.

Bel gerust tussen 09:00 en 19:00 uur
Scan de code