nldeenHulp nodig? +31 (0)6 51525173

Zeilen Zonder Zorgen

that's the way I like it
In je vrije tijd wil je geen zorgen en gedoe en echt vrij zijn. Dat is precies wat wij met de lemsteraak LE16 te bieden hebben.

Zeilen is een feest, daar is al heel veel over geschreven. Zeker als je dat kan doen met een lemsteraak van 16,5 meter zoals de LE16. Dat is de Koninklijke manier tenslotte.

Zeilen Zonder Zorgen

De idee achter Zeilen Zonder Zorgen is dat jij, en velen met jou, graag kennis willen maken met het zeilen met een bijzonder schip. Je wilt aan een hardzeilerij mee doen of een mooie mini-cruise maken of een typisch zeildag a la het “Zwitser Leven” gevoel willen meemaken. Dat kan allemaal. Precies zoals je dat zelf het liefste wil! Alles geregeld en zonder de besognes die het hebben van een eigen schip van dit formaat en luxe met zich meebrengt. Ga naar de pagina “Vind-jouw-leukste-zeiltocht” voor alle zeiltochten.

Zeilen Zonder Zorgen kun je al uitproberen door simpelweg een keer met de Lemsteraak LE16 mee te zeilen of het schip met schipper en al voor een heerlijke zeilmiddag te huren.

Zeilen Zonder Zorgen

 • I have been through the canals in Amsterdam by boat and grew up with a fishing father in Canada, but nothing prepared me for the Wow factor on such an amazing voyage!
  We were lucky with incredible weather and Olaf is a skilled and passionate captain who effortlessly manned the sail and was informative to the surrounding geography and workings of the boat.
  The LE16, is breath-taking! I felt humbled and safe upon her, with the motor off and only the sound of the wind on her sail, I fell under her spell!
  This will definitely not be my last trip

  Sheree Roth
 • Super Skipper,
  Wunderbarer Umgang mit die Teilnehmerin und tolle Aktionen am Bord.

  Immer wieder gerne ….

  Ingrid Postner

Gratis Raincheque

Zelfs aan het weer hebben we gedacht. Want wat nu als het weer zo slecht is dat er niet gezeild kan worden vraagt de leek zich af?

Welnu, allereerst leert de ervaring dat het zelden voorkomt maar toch voor het geval dat het gebeurt bieden wij, omdat de lemsteraak LE16 u Zeilen Zonder Zorgen garandeert, als extra zekerheid een Gratis Raincheque aan. (Lees om misverstanden te voorkomen wel eerst de voorwaarden en klik op de button)

Lees meer

Alles Top

Schoon schip, super service & organisatie, top catering, geweldige gastvrijheid.

Top Catering

Geïnteresseerd

hier vind je jouw leukste zeiltocht